Hvem er Trylle Mikkel

Jeg har tryllet siden jeg var 6 år og har underholdt professionelt siden jeg var 16 år gammel.

Om Mikkel

Jeg har tryllet siden jeg var 6 år og har underholdt professionelt siden jeg var 16 år gammel. Jeg har gået på gøglerskolen AFUK på Amager, hvor jeg under tryllekunstner Roberto Bengaly (Den Elektriske Mand)’s vinger, lærte hvordan jeg laver den bedste optræden for mit publikum.

Jeg er en del af bestyrelsen i Magisk Cirkel Danmark, hvor tryllekunstnere fra hele landet mødes en til to gange om måneden for at inspirere hinanden og for at give ideer til nye tricks.

Jeg tager hvert år til tryllekongresser i hele verdenen for at blive inspireret og til at forbedre min optræden og for hele tiden at holde mig up-to-date med hvad der sker i branchen.

Jeg har i 10 år undervist børn og unge i at trylle på ungdomsskoler rundt omkring i landet. jeg hjælper gerne nye talenter frem  og elsker at se dem få mere selvtillid og ikke mindst se dem blive mere selvbevidst.

Galleri